lauantai 24. maaliskuuta 2012

voi juku, tämä se vasta on elämää!..

Niilo toipuu hyvää vauhtia kennelyskästään, yskänlääke on helpottanut vähän köhimistä. Samalla laitettiin uusiksi päivän ohjelmia, metsäseikkailut saa nyt odottaa, samoin muihin koiruuksiin sosiaalistaminen. Tässä kuitenkin vielä muutama kuva pikaisesta kallioseikkailusta, "kukkulan herruudesta".


kalliokiipeilyä


"kukkulan kunkkun" on helppo hymyillä :)

"kukkulan kunkku"

omaakivaa..

Rauhoittumista harjoitellaan mm. älylelun ja aarteen etsinnän avulla, aivot ja nenä töihin kun kroppa vaatii lepoa ;)älylelun kimpussa

Niilon onneksi mamma lopetti murisemisen kun sen kurkku ei kestänyt sellaista, nyt alkaa taas "jätä" ja "ei" -komennotkin toimia uudestaan, sitkeyttä vaaditaan.

Vauhdilla on tämä jäpikkä kasvanut, turkkikin alkaa olla jo aikamoinen pallo, voitaisiin laittaa Liisalle tilaukseen leikkuuaika :)

Ja varmasti tämän viikon kohokohdaksi muodostui vierailu "agilitymummolaan", siellä on nimittäin mummolan väki puuhaillut Niilolle agilitykenttää :) Tässä vähän kuvia rataan tutustumisesta. Ja meidän uusi putkikin pääsi jo "mummin" avulla testattavaksi, "paappa" opasti ulkoradalla :)


agilitykeinun ensikosketus..


agilitykeinun keinahdus hieman jännittimaalla on mukavaa! :)


"mummi" auttoi putkeen tutustumisessa

tämä oli kivaa, putken läpi juostiin edestakaisin!

ympäröivät hajut häiritsivät pujottelun alkeita ;)

"kukkuu!"
ilojuoksuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti