keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

köh köh..

Viikonloppuna kasvatimme reviiriämme rantalaitureille ja kävimme kurkkaamassa agilityn saloihin EPEVK:n agility-viikonlopussa Seinäjoella. Tässä muutamia kuvia kertomaan tunnelmista: yhtä hymyä, tämä on kivaa!!! :)

kaveruutta mamman kummipojan kanssa..

rantaleijona <3

luolamiehen vikaa...

rentoa meno agility-viikonlopussa..
Niilo päätti ottaa rennosti ja tyytyi seuraamaan agility-viikonlopun touhuja hieman sivummalta, kun ei vielä itse päässy kokeilemaan rataa. Muutaman kerran nousi istumaan ja huokaisi syvään kun toiset perrokoiruudet innostuivat kannustamaan lajitovereitaan. :D Mammalle tämä lajiin tutustuminen oli myös ensimmäinen kerta, kivalta vaikutti, kovin olivat treenaajat tohinoissaan. 
Näihin koukeroihin tarvitaankin vielä lisää tutustumista. Sen verran kuitenkin kärpänen puri, että agilityputki on jo tilauksessa! :)
Näin siis viikonloppuna. Maanantaina sitten alkoikin arkeen totutteleminen, kun mamma lähti töihin. Tosin tämä taisi olla sittenkin mammalle isompi askel jättää inisevä pentu kotiin. Mutta hyvinhän siitä selvittiin, pientä pissa-kakka showta ja tausta laulua hermoille..

Viime yönä se sitten saapui meidänkin kotiin, se kennel yskä, mikä pentulaan ehti pesiytyä. Sisulla mennään ja toivotaan pikaista paranemista!, köh köh.. kuulemisiin.1 kommentti:

  1. Voi niitä pikkuisia ! Kaikki pennut tuo katala tauti taitaa läpi käydä; kunpa olisi tauti tyytynyt kiusaamaan vaan noita isompia karvatassuja ! Onneksi näyttäisi, että pennut kuitenkin selviävät suht vähällä vaivastaan. Voimia Niilolle yskän voittamiseen !

    VastaaPoista