lauantai 17. maaliskuuta 2012

ensimmäinen viikko kohta takana..

Nopeasti on mennyt tämä ensimmäinen viikko ja paljon on tapahtunutkin, aivan uskomaton kaveri tuo Niilo. Niilo on edistynyt kovasti opinnoissaan :)

Loppuviikosta meillä kävi monta uutta rapsuttaja/ leikki ystävää, Niilo ei pahemmin arkaile ihmisiä vaan ottaa helposti vieraat omikseen ja nauttii silminnähden leikin tiimellyksessä. Viikon aikana ollaan harjoiteltu ihan perus tottelevaisuutta, vähän aarteen etsintää, hakua ja seikkailtu metsässä, kadullakin ollaan ihmetelty mitä eriskummallisempia liikkujia. Muutama koiruuskin on tullut vastaan ja vienyt jäpikän huomion mennessään, Niilosta olisi niin kiva ollut päästä vähän painimaan kaverien kanssa.

Loppuviikon ohjelma on mammalla vielä vähän mietinnän alla, mutta tarkoitus olisi lähteä katselemaan kaupungin rantaan merta, laitureita ja muita siellä liikkujia. Mahdollisesti käydään myös tutustumassa Agilityn saloihin, kuunteluoppilaina näin ensi alkuun.

namipiilo


Laitamme kuvia ja kuulumisia taas pian, valitettavasti mamma ei ole saanut videoita tänne tallentumaan.

seinäkiipeilyä.. vai onko se apina??
Juu ja samantien kun sain tämän kirjoitettua, päätti poika tulla aitauksesta omin avuin yli eli tietää mammalle lisätöitä viikonlopulle.. (aargh! ;D) täytyy kai ottaa aitaus jo nyt pois ja siirtyä ovi portteihin..?

4 kommenttia:

 1. Joo, tunnettua apinoitten sukua se on...)Täälläkin nimittäin asustaa toinen samanmoinen...

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Heippa, kiva kun avasit blogin, niin saadaan täältä seurailla pikku-Niilon elämää. Paljon rapsutuksia pikkuherralle vauvalan "hoitotädiltä" ja kaikkea hyvää ihanaan pentuaikaan! :)
  Maria

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja kiitokset myös meiltä hoitotädille vauvala-ajasta! :)

  VastaaPoista