torstai 5. huhtikuuta 2012

vauhdikasta menoa pääsiäistä kohti..


Oikein mukavaa ja touhukasta pääsiäistä (wuh wuh..)!

Kennel yskästä selvittiin viikon köhimisellä ja sen jälkeen energiaa on riittänytkin vaikka muille jakaa. Saimme samalla positiivisen lääkärikäynnin pohjalle, nyt voidaan rauhallisin mielin mennä rokotuksiin.

11 -viikon ikä tuli ja meni kaiken tohinan keskellä, iso poika täyttää kohta jo kolme kuukautta! Mihin tämä aika oikein menee?? kelloon on tullut ainakin puolet tunteja lisää, mutta silti viikot lentävät.

Koulutetut opit alkaa mennä perille, tosin intoa kyllä riittää kokeilla uudestaan ja uudestaan josko mamma sittenkin antaisi tällä kertaa periksi. Aina ei mammankaan silmä ehdi mukaan kaikkeen touhuun ja kengät saa silloin kyytiä ja jos ei mamma vieläkään huomaa pikku puuhastelijaa, niin sitten koitetaan vetää toisesta narusta; sohvatyynyä tai mamman torkkupeittoa on kiva pyöritellä ja maistella. Ja ainahan voi tulla nipistämään varpaasta tai vetämään lahkeesta! ;D Eiköhän sillä ainakin yhden namin saa sitten palkkioksi, kun hetkeksi irrottaa otteen..

Juuri kun päästiin tutustumaan kevään valloittaviin hajuihin, takatalvi yllätti. Tosin Niilon menoa se ei haittaa, lumessa oli taas niin kiva piehtaroida!

Odotamme pääsiäistä innolla, pääsemme vihdoinkin aloittamaan koiruuksiin sosiaalistamisen. Muutamia koiruuksia matkalla on jo tervehditty ja sattuipa yksi räyhääjäkin lenkkipolulle. Onneksi tuo räyhääjä oli kiinni, eikä päässyt aiheuttamaan mitään traumoja, pisteet Niilolle; pikkasen ihmeteltiin tapausta, mutta sitten reippaasti ohitettiin ja jatkettiin muina miehinä eteenpäin. :)

Niilon uusimpia poseerauksia:

kummajaisiin tutustumassa..

takatalven riemuja

hiphei!putkissa on vetoa..

Niilon maailma


korkeimmalle kukkulalle..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti