sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

kesäturkin vaihto..

Jopas on aika taas rientänyt ja uusi kuukausietappikin kovaa vaihtia lähenemässä, kohti neljän kuukauden ikää ollaan siis jo menossa!

Vaikka kevät täällä Vaasassa ei millään tahdo tullakaan jatkuvan takatalven yllättäessä, päätettiin kuitenkin talviturkista jo luopua, ja hetihän se aurinko täällä alkoi paistellakin :)

Meillä oli oikein mainio viikonloppu, pieni irtiotto arjesta teki hyvää molemmille. Mamma vietti kollegoidensa kanssa aikaa Turussa ja merellä kun Niilo juhli sisarustensa kanssa jälleennäkemistä pentulavierailullaan. Voi niitä ilon hetkiä, onneksi mammakin pääsi vähän osalliseksi tuosta riemusta pentulakäynnillään sekä Liisan taltioimien kuvien ja videoiden välityksellä. Ja pääsihän Niilon mummakin (Peki) nuuhkaisemaan pienokaista, oivoi..

Tässä vähän kuvia ennen ja jälkeen talviturkin ajon:

pikku nallekarhu lähdössä Turkuun ja Mynämäelle..
kukkuu! - mulla on uus pää :)

uusi upea kesäturkki! <3
poseerausta kesken leikinriemun

yyyhh, täällä on lunta, ja mulla on kesäturkki..

ja taas mennään..

katsokaa nyt, mulla on uudet varpaatkin!! :)

Suuret kiitokset Bonachón kennelille viikonlopun riemuista ja Niilon uudesta kesäturkista! :) <3

5 kommenttia:

 1. Voi apua, sehän on ihan uusi koira! Tuo kesäkuosi pitää tulla kyllä itse toteamaan tai Niilo voi tulla esittelemään sitä kissoille ens viikolla... :)

  VastaaPoista
 2. eikö ookkin, nyt vasta alkaa oma silmäkin tottumaan tuohon pikku ruipeloon ;D Me voidaan tulla joku pv iltalenkillä esittelemään tuota kesäturkkia, saadaan samalla kissatkin tutuiksi :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin innostuin ajelemaan Milalta turkin pois. Hassu pieni pilkullinen ruipelo paljastui sen karvakasan alta :) Kuvia meidän pennelistä löytyy täältä http://ettamilablogi.blogspot.com/

  Ehditkö vappupäivänä käydä Paws´n hallilla maalahdessa? Mennään sinne kisaamaan ja otan pikkuisenkin mukaan. Ajattelin, et olis Mila ja Niilo saanu vähän painia :) Ollaan pelipaikalla noin 8-12 tai 13, joten varmaan jossain välissä ehtisi vähän leikittämään pentuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihana pikku ruipelo tuo teidän Milakin, kummasti ne kutistuu kun turkki ajetaan ja samalla niinkuin kasvaisivat korkeutta ;)

   Jos vain keretään, niin kyllä me voitais tulla käväsemään hallilla tutustumassa aamupäivästä, olisi tosi kiva nähdä Milaa ja saada pennut vähän leikkimään keskenään. :)

   Poista
  2. Nähdään siis mahdollisesti tiistaina! :)

   Poista