lauantai 1. syyskuuta 2012

kesämuistoja

Syyskuu ja syksyn sateet saapuivat, päätämme kesäkauden -2012 näihin kesämuistoihin:

Niilo 5,5kk

Vihdoinkin mamman kauan odotettu kesäloma alkoi, pakkasimme kimpsut ja kampsut autoon ja lähdimme ajelemaan ilman minkäänlaista määränpäätä. Ensin haahuilimme mitä kummallisimmissa paikoissa, markkinoilla ja toreilla. Ihmiset olivat ihan kuin päättömiä kanoja siellä, puikkelehtivat kuka mihinkin suuntaan, välillä vähän yritin niitä herätellä velmu -katseellani, muutamaa piti oikein maistaa kielellä ja pääsinpä lopulta vähän rapsuteltavaksikin. Oli oikeastaa aika nastaa seikkailua!


Minä ja mamma kesälomamatkalla jossain saaristossa.


Minä näytän mammalle uusia paikkoja, tulis nyt vaan perässä..Kalajoelta löysin tätä menovettä..


.. ja näinhän ne muutkin menoveden nauttijat täällä kulkee! ;D 


tauolla!

.. kesän aurinkoisin päivä, ja matka jatkuu! :)Niilo vietti synttäreitään:

17.72012 6kk!!

Voi juku, saanko mä oikeesti nääääin ison luun!?!?
uuu-uu-uuuu!! 


namskis! :b


Ehdottomasti kesäloman kohokohtia, eli ne mainiot vesileikit!
Lomalla käytiin myös mätsäreissä ja metsäretkillä..


Mätsäreissä Niilo seuraa ja kulkee vierellä jo melko mukavasti, mutta paikallaan seisominen on vielä tylsistyttävää, malttamaton pentu vielä.

Haaveilen...


Aika kesäturkin ja muodon muutoksen!Kuvien kertomaa - loppukesän huippuhetkiä täyttäessäni 7kk!:Syksy saapuu ja uudet harrastukset.. MEJÄ kokeilua:

mmm.. mikä täällä tuoksuu? 

Tästä lähti Niilon ensimmäinen verijäljen haku. Vähän aikaa poika mietti, mitä tässä nyt pitäisi tehdä, eniten hämmennystä taisi herättää edessä kohoava suopursuviidakko. Mutta kun sinne sekaan uskaltauduttiin, niin reippaasti alkoi jäljitys, nenä haki maasta ja ilmasta. Pieni hukka meinasi tulla ojan ylityksessä, vainusta saatiin kuitenkin uudestaan kiinni ja matka jatkui sitkeästi "maaliin" asti.


JEEE!! saalis jäljitetty! :)

Loppukesästä Niilo aloitti myös junnuagiharjoitukset, luulenpa, että ihan oikeaan aikaan. Nimittäin nyt alkaa poika tajuamaan mistä näissä lajeissa on kyse, eikä enää laita ihan heti leikiksi.
Syksyn väriloistoa ja mielenkiintoisia hajuja odotellen..

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing the wonderful time on your summer vacation. So many wonderful memories of all the fun you had. Have a great day and keep up these pawsome posts.
    World of Animals

    VastaaPoista