keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Niilo 16 viikkoa (4kk)!

Niilo juhli eilen synttäreitään, neljä kuukautta (16 vko) tuli täyteen! Iso poika, mutta ihan vauva vielä..
Juhlan kunniaksi tehtiin metsälenkkiä ja tottelevaisuustreenejä reilusti palkiten.


Niilo 4kk
Metsäseikkailuista nauttii hän!

seikkailumieltä

lumellekin päästiin vielä nuuskimaan

uimaan!!!

uuh, kylmää vettä, tassut jäätyy..

osaattekos tätä? tää on silmäniskuvirne ;D

tuonne vielä joku päivä pulahdan..

hiphei! kiekko sulle, nami mulle ;b


Illalla kävimme myös eläinlääkärisetää moikkaamassa,  rokotukset on nyt kunnossa ja passi "takataskussa". Painoakin oli tullut jo 9kg verran! Ja molemmat kivekset löytyi. Seuraava rokotus onkin sitten vuoden iässä, toivotaan että pysytään terveenä siihen saakka, vaikka mukava setä tuo eläinlääkäri olikin. Niilo ei paljon piikistä hätkähdä, taitaa lääkärisetä ennemmin kammoksua tätä kasvojen pesijää ;D

Mitäs muuta meille kuuluu?..
Mukavasti on mennyt, Niilo kasvaa ja kehittyy joka päivä. Ikkunalaudalta katselee kun mamma lähtee töihin, sen jälkeen laskeutuu untenmaille, tuo kävi ilmi videotallenteelta. Eli hyvin rauhallisin mielin jää jo kotia vahtimaan.
Pentukurssi aloitettiin viime sunnuntaina, tosin ensimmäinen kerta vielä ilman koiraa, joten kurssikuulumisia tulee sitten seuraavaan postaukseen.
Sisäsiisteyttä vielä opetellaan, se onkin varmaan se hitaimmin edistyvä juttu ollut. Mukavinta tuntuu olevan sisällä paperille asiointi, hyvänä kakkosena sitten oma piha, tien-/kadunvarret on pysyneet vielä hyvin merkkaamattomina. Muutaman kerran on agilityputkikin toiminut wc:nä..
Mitään luvatona Niilo ei vielä ole saanut tuhottua, mutta hampaiden vaihto on nyt edessä joten katsotaan mitä se tuo tullessaan. ("kop kop")
Kynsien leikkuu on lähtenyt alkukangertelun jälkeen sujumaan. Muutaman kerran tuli alussa leikattua suoneen ja rupesin itse sitä jännittämään, minkä Niilo tietenkin vaistosi. Nyt on siis jännitys kaikonnut ja leikkuu sujuu melkein kuin tanssi ;)
Korvien tarkastelussa ei ongelmia ole ollutkaan, mutta hampaiden katselua ja harjausta täytyy vielä treenata.
Ruoka ja matolääkityksen tabletitkin menee muitta mutkitta, toki niillä tableteilla on kiva ensin vähänaikaa leikkiä. Muutoinkin Niilo osaa leikkiä hyvin omatoimisesti, hakee lelunsa korista ja riehuu sen kanssa lattialla; hyppii, murisee, juoksee.. ja sitten lopulta nukkuu lelu kainalossa.

Niilo on kyllä reipas ja iloinen kaveri, eikä siltä vekkulilta älykkyyttäkään puutu, haastetta siis riittänee.... ja  vielä vähän hammashymyä :)


1 kommentti:

  1. Niilo, you look so wonderful at four months. You are getting big so quickly. Thanks for sharing all these pawsome photos with us. Have a great rest of your day.
    World of Animals

    VastaaPoista