sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Niilo 1v - uusi vuosi, uusia tassunjälkiä

Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta!

Kovin on vauhdikkaasti vierähtänyt vuosi käyntiin, uusia tassunjälkiä on jätetty uuden kodin ympäristöön jo melkoinen määrä.

Tammikuun puolenvälin tienoilla Nipatsukka Niilo Nipsukka täytti jo yksi vuotta, eipä olisi uskonut mitä kaikkea tähän yhteen vuoteen mahtuukaan. Perropoika on ehtinyt kokea monenmoista; kaikki neljä vuodenaikaa hajuineen, makuineen, väreineen, auringon lämpöä, pakkasen ja tuiskun puremaa, punkkeja, leikkejä, harrastuksia laidasta laitaan, kavereita, matkustelua, herkuttelua... paljon paljon on asioita mahtunut pienen perropojan ensimmäiseen vuoteen, viimeisimpänä isona asiana, muutto ihanaan uuteen kotiin mamman kanssa.

Mikä mukavinta, Niilo on saanut olla terve ja uskonpa että poika on levittänyt mukavasti tuota iloista energiaansa ympäristöönsäkin :)

Tässä taas kuvien kertomana osa Niilon seikkailuista joululta tänne helmikuun lopulle. Valitettavasti agitreenailuista ei ole kuvia tullut otettua, mutta nekin treenailut ovat siis taas alkaneet :)


 Niilo 1v



Metsäretkellä..

 Remonttiperrona

 ..jokohan pian päästään uuteen saunaan?

 Hiphei! keppileikkejä..



 .. ja tämänkin kukkulan herruus on merkattava..

 vihdoin uudessa kodissa!


 lepohetki remontin keskellä..

uusia hajuja lähimetsässä..


aurinkoa aurinkoa, kevättä kohden! :)


 raunioilla..

Tänä viikonloppuna myös EPEVK ry kokoontui, tässä muutama ihana perrokuva yhteislenkiltämme ja mainittakoon että Niilo palkittiin kokouksessa kannustuspalkinnolla! Pikkuperropojan ensimmäinen pokaali on täten pokattu! :)




perropotretissa Niilo, Rommi, Vilkku ja Nena




ja tassun jälkiä, niitähän riittää..

Mukavaa kevättä, kuluttakaa ahkerasti tassujanne! :)

1 kommentti:

  1. Niilo, you sure had a wonderful first year of som many fun adventures. We love the photos from throughout the year of all the great times you had. Thanks for sharing the lovely photos. Have a wonderful day.
    World of Animals

    VastaaPoista